- Berichten
- 538
Volgens het recept van @noskos de kipfilet gepekeld en 4 uur in de koelkast gelegd.
Daarna de witlof uitgehold en gevuld met roomkaas en geraspte kaas en ingewikkeld met spek en een simpel rubje.
Toen de bbq aan en de zoete aardappelen in de kolen gelegd.
Half uur later de kettle Joe indirect opgesteld mbv de slowroller.
Witlof erop en later ingesmeerd met bbq
saus.
Alvast de kip erbij gelegd en later om die het laatste tikje te geven direct boven de kolen. Ondertussen Alabama white sauce gemaakt. Zoete aardappelen ingesneden en Griekse yoghurt erin met peterselie en een boter sausje met honing.
En hier de plaatjes, anders is het niet gebeurd
Daarna de witlof uitgehold en gevuld met roomkaas en geraspte kaas en ingewikkeld met spek en een simpel rubje.
Toen de bbq aan en de zoete aardappelen in de kolen gelegd.
Half uur later de kettle Joe indirect opgesteld mbv de slowroller.
Witlof erop en later ingesmeerd met bbq
saus.
Alvast de kip erbij gelegd en later om die het laatste tikje te geven direct boven de kolen. Ondertussen Alabama white sauce gemaakt. Zoete aardappelen ingesneden en Griekse yoghurt erin met peterselie en een boter sausje met honing.
En hier de plaatjes, anders is het niet gebeurd

Laatst bewerkt: