M
morphie
Gast
Hi guys,
Binnenkort heb ik een BBQ feestje voor een man of 10.
Ik ben aan het denken om PP, ribs, en kip klaar te maken.
De kip vooral omdat niet iedereen verzot is op varkenvlees. (Natuurlijk hebben ze de low en slow versie van dit alles nog niet geproefd).
Nu in alle kip recepten die ik tegenkom moet de temperatuur van de WSM een stuk hoger staan. ongeveer 350?F
Voor ribs en pp staat de temperatuur van de WSM op ongeveer 250 ?F
Moet ik hier nu uit afleiden dat ik onmogelijk beiden tegelijk kan klaar maken, of kan de kip ook perfect aan een lagere temperatuur of PP en ribs aan een hogere zonder uitgedroogd/verbrand te geraken??
Andere ideen of tips zijn welkom ...
Wim
Binnenkort heb ik een BBQ feestje voor een man of 10.
Ik ben aan het denken om PP, ribs, en kip klaar te maken.
De kip vooral omdat niet iedereen verzot is op varkenvlees. (Natuurlijk hebben ze de low en slow versie van dit alles nog niet geproefd).
Nu in alle kip recepten die ik tegenkom moet de temperatuur van de WSM een stuk hoger staan. ongeveer 350?F
Voor ribs en pp staat de temperatuur van de WSM op ongeveer 250 ?F
Moet ik hier nu uit afleiden dat ik onmogelijk beiden tegelijk kan klaar maken, of kan de kip ook perfect aan een lagere temperatuur of PP en ribs aan een hogere zonder uitgedroogd/verbrand te geraken??
Andere ideen of tips zijn welkom ...
Wim