- Berichten
- 2.709
Vandaag hele kip aan het spit
Klein beetje olijfolie op de kip gesmeerd en dan de rub erop dit was braairub nr 4 van fikerin
De bbq direct op 180 graden had het er goed op dacht ik over een half uur weer kijken oeps 210 en de kip al aardig donker
Bijna alles dicht ging hij terug naar 150 denk laat hem daar maar op
Na een uurtje maar prikken poot 75 borst bijna 80 oké eraf
Corina had patat gemaakt in de airfryer dat ik de kip verdeeld corina de borst stukken ik de poten vleugels en stukken vel
Pot appelmoes erbij lekker makkelijk
We hebben heerlijk gegeten was bang dat het verbrand was maar dat viel mee lekker sappig was onze dame.
De puntjes van de vleugels en kontje stukken los vel en de botten en het karkas wat overgebleven was in een pan met ui en een groentetablet wat water erbij voor een heerlijke bouillon
Dat alles weer gebruikt
Nu de foto’s maar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Klein beetje olijfolie op de kip gesmeerd en dan de rub erop dit was braairub nr 4 van fikerin
De bbq direct op 180 graden had het er goed op dacht ik over een half uur weer kijken oeps 210 en de kip al aardig donker
Bijna alles dicht ging hij terug naar 150 denk laat hem daar maar op
Na een uurtje maar prikken poot 75 borst bijna 80 oké eraf
Corina had patat gemaakt in de airfryer dat ik de kip verdeeld corina de borst stukken ik de poten vleugels en stukken vel
Pot appelmoes erbij lekker makkelijk
We hebben heerlijk gegeten was bang dat het verbrand was maar dat viel mee lekker sappig was onze dame.
De puntjes van de vleugels en kontje stukken los vel en de botten en het karkas wat overgebleven was in een pan met ui en een groentetablet wat water erbij voor een heerlijke bouillon
Dat alles weer gebruikt
Nu de foto’s maar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro