BasBQ
Beef en Steak

kip op een dr. pepper blik

 
 

magicjantje

Sprokkelaar
Berichten
48
Laats voor het eerst een BCC (nou vooruit een DPCC) gemaakt.
De weber zo rond de 170?C proberen te houden.
Was goed gelukt, smakelijke kip en knapperig velletje.

Deze dame had de eer.
20170403_142924.jpg


Met deze rub en een beetje olijfolie werd ze gemasseerd.
20170403_143307.jpg


En daarna zag ze er zo uit.
20170403_143722.jpg


Toen op de Weber.
20170403_160723.jpg


Na zo'n vijf kwartier.
20170403_172324.jpg


Even laten rusten en toen op mijn bordje.
20170403_172952.jpg


Dat was mijn eerste BCC maar er zullen er nog wel meer volgen.
 
Lekker hoor!
 
Goed bezig!
 
Nice. Gefeliciteerd

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan