- Berichten
- 865
Afgelopen week mijn eerste Beer Canned Chicken gemaakt..
Naar de poelier geweest voor een hele kip (1,9Kg):
Deze ingesmeerd met het basis BBQ mengsel van Steven Raichlen:
Het linkse biertje erin:
Met blik:
De BBQ voorbereid voor indirect grillen, Hicory chips in het bier gelegd:
Hij paste niet op het bovenrooster, dus dan maar op het kolenrooster (het tweede rooster "ring" heb ik eens laten maken, zo passen de Weber GBS accessoires ook op mijn 47)
:
Na 1 uur 45 minuten kerntemperatuur van 76 graden bereikt (dat vond ik wel genoeg:
Aaaaaan Tafel:
Deze is voor herhaling vatbaar, het vlees was mals en kwam zo van de botjes.. de kruiden zorgen voor een heerlijke smaak.
Naar de poelier geweest voor een hele kip (1,9Kg):

Deze ingesmeerd met het basis BBQ mengsel van Steven Raichlen:

Het linkse biertje erin:

Met blik:

De BBQ voorbereid voor indirect grillen, Hicory chips in het bier gelegd:

Hij paste niet op het bovenrooster, dus dan maar op het kolenrooster (het tweede rooster "ring" heb ik eens laten maken, zo passen de Weber GBS accessoires ook op mijn 47)


Na 1 uur 45 minuten kerntemperatuur van 76 graden bereikt (dat vond ik wel genoeg:

Aaaaaan Tafel:

Deze is voor herhaling vatbaar, het vlees was mals en kwam zo van de botjes.. de kruiden zorgen voor een heerlijke smaak.