BasBQ
Beef en Steak

Kip op blik met noskos funcky chicken rub

Blackhawk

Tondelzoeker
Berichten
7
20210320_183949.jpg

Het was voor het eerst dat ik kip bereide op de bastard. Na zelf de rub gemaakt te hebben iets onder de huid en de rest op de huid aangebracht. 5 kwartiertjes later was hij klaar en qas dit het resultaat. Volgende keer iets korter om wat meer vocht in de kip te houden... maar die rub! Man man man wat was die lekker! Gemaakt met citroenzuur die ik vond bij de turkse supermarkt in Leusden. Man man wat een feest zo met de bbq beIg zijn!
 
Ziet er lekker uit, maar geen foto van op de bbq?
Anders niet gebeurd natuurlijk ;)
 
Vandaag hier ook gemaakt. Het grappige is naarmate je vaker de bbq aansteekt is het proces van temperatuur beheersen behoorlijk relaxed. Ik weet nu al een beetje de lijn vlak te houden.
 
Mooi kippetje geworden

Bij de volgende run, voor de foto van de kip op de Q😉, groente en / of aardappeltjes er bij doen
 
Mooi kippetje hoor 🤤
 
Terug
Bovenaan Onderaan