BasBQ
Beef en Steak

Kip met ham en kaas (maiden run)

 

roelduyss

Kooltjesharker
Berichten
197
Een plaatje zegt meer dan woorden

d396761341441f4f0a4a6264f3013694.jpg
bd7b1e8af7750ed7a60118d6e938185d.jpg
dfd24ecd43d4ae9ad3d291d6a451838e.jpg
76388a9e2db742fcbf1c1568bb8b441e.jpg
0ce7004c35b1b66e1028ff0a54332d41.jpg
fbe426574d2a9ad5c0a7bb2b1e3c14e7.jpg
c730a787db1984525d9a3c72f9c5d26c.jpg
 
Dat ziet er super uit zeg!
 
Dat zijn de betere kip filets.
Wat bacon allemaal niet nog lekkerder kan maken h?.
 
Die ziet er heerlijk uit.
 
Dat zijn de betere maiden runs :)
 
dat lust ik wel, mooie run
 
Dat ziet er uit als een topper
 
Ziet er lekker uit.  Jammer dat je via de website (nog) niet kan proeven of eens ruiken...
 
En wat hebben we geleerd :

1. De bacon weave groter maken, nu was het net aan
2. Rekening houden met dikte en verdeling van kipfilet (en vulling) zodat de vulling wel netjes in het midden uitkomt en niet zoals nu aan de rand
3. Beter kijken naar de verpakking als je stripes koopt... Van de 20 cm hing de laatste 5 cm aan een flinter vast..Dus die braken bij vlechten en rollen, toch een kwart verspilde lengte
4. Of minder rookhout of langer laten ademen... De rook was na het rusten zeer (te) aanwezig maar na een minuut of 20 was het perfect (maar was de kip lauwig - maar nog erg "snoep" baar)
 
ziet er  =D> uit
 
Ik heb ze vandaag ook gemaakt. was bijzonder smaak vol. Thx die ga ik meer maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan