BasBQ
Beef en Steak

Kip kebeb

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
Tijd om eens een keer kipkebab te maken met mijn zelfgemaakte verticale spit.
Begin middag de kippendijen in de marinade van danbras sat?.
Gevacumeerd in de koelkast bewaren.
Rond kwart voor vijf in het ei op 180 graden.
Met wat groenten aan een stokje .
Mmmmm  nu maar wachten.
2093efde06ab6d7422e397f2d26bb011.jpg
5df418d9f57222851beb0d1842606256.jpg
bb2f6e5f9a9c2a614a7e8519a14ad978.jpg
a8e666a77673c52375f05a7619578bd4.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Ziet er goed uit.
Heel nieuwsgierig naar het resultaat als het klaar is. ;)
 
Ziet er gezellig uit!

Hoe is de garing zo op die prikker? Krijg je het in het midden ook binnen redelijke tijd goed gaar?
 
b.asv zei:
Ziet er gezellig uit!

Hoe is de garing zo op die prikker? Krijg je het in het midden ook binnen redelijke tijd goed gaar?
Het duurde nog best langer dan ik gedacht had.
Maar als hij een mooie kleur heeft dan  snijd je het buitenste rondom eraf en dan doe je de klep weer 5 min dicht.
Daarna snij je weer een stukje verder.
Het aluminium bakje laat je ook in het ei staan.
Het was zeker goed bevallen.
We hebben het gegeten met stukken Turks brood.
En BBQ saus natuurlijk!
3b31b04c4661ec52de44de235a4cff4e.jpg
5ae60e10902ab5e70ec034943dbd1875.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan