- Berichten
- 206
Ik ben van plan om kipkabab te maken op mijn zelfgemaakte verticale spit.
Ik heb iets meer dan een kilo kippendijen verdeeld in 2 porties.
Ik heb de marinade gekozen voor danbras sat?.
Alles gemixt en toen gevacumeerd .
Ze liggen nu lekker in de koelkast.
Vanavond de fik erin....
Wat is het beste om te doen?
Direct of indirect? En hoeveel graden zal ik BGE opstoken?
Idee?n en tips zijn welkom!
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk
Ik heb iets meer dan een kilo kippendijen verdeeld in 2 porties.
Ik heb de marinade gekozen voor danbras sat?.
Alles gemixt en toen gevacumeerd .
Ze liggen nu lekker in de koelkast.
Vanavond de fik erin....
Wat is het beste om te doen?
Direct of indirect? En hoeveel graden zal ik BGE opstoken?
Idee?n en tips zijn welkom!



Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk