Bierbuikburggraaf
Sprokkelaar
- Berichten
- 36
Vandaag lekker kip kebab gemaakt.
vanmiddag eerst de marinade gemaakt met zonnebloem olie peterselie bruine suiker verse jalapeños honing en knoflook.
daar de kippendijen lekker in gemarineerd en daarna een paar uur in de koelkast geschoven.
Na een paar uurtjes op de bank de ananas en paprika gesneden en de bbq aangestoken. De ananas en de paprika gegrild terwijl mijn vrouw de spiesen aan het klaar maken was. Toen de ananas en paprika omgeruild voor de spiesen. De spiesen eerst gegrild boven de kolen tot ze mooi bruin waren en daarna net naast de kolen verder laten garen. Mijn vrouw had ondertussen de ananas paprika salsa gemaakt met jalapeños rode ui peterselen olijfolie. En een coleslaw van witte kool wortel radijs rode ui yoghurt beetje mayo azijn peterselie en mosterd
dat allemaal op een bordje gelegd en heerlijk gegeten.
vanmiddag eerst de marinade gemaakt met zonnebloem olie peterselie bruine suiker verse jalapeños honing en knoflook.
daar de kippendijen lekker in gemarineerd en daarna een paar uur in de koelkast geschoven.
Na een paar uurtjes op de bank de ananas en paprika gesneden en de bbq aangestoken. De ananas en de paprika gegrild terwijl mijn vrouw de spiesen aan het klaar maken was. Toen de ananas en paprika omgeruild voor de spiesen. De spiesen eerst gegrild boven de kolen tot ze mooi bruin waren en daarna net naast de kolen verder laten garen. Mijn vrouw had ondertussen de ananas paprika salsa gemaakt met jalapeños rode ui peterselen olijfolie. En een coleslaw van witte kool wortel radijs rode ui yoghurt beetje mayo azijn peterselie en mosterd
dat allemaal op een bordje gelegd en heerlijk gegeten.
Laatst bewerkt: