Beef en Steak

Kip in bladerdeeg met romige mosterdsaus

  • Onderwerp starter Onderwerp starter DMM
  • Startdatum Startdatum
 
 

DMM

Stoker
Berichten
340
Gisteren onze favoriete kipcroissant, maar dan van de Q. Alles wat in de oven kan, kan immers ook prima in de bol.
Vrij naar recept van ene heer Oliver.


Kipfiletje zo wijd mogelijk opensnijden... Een fijngesneden paddo-mengsel aanbakken met knoflook en peterselie, af laten koelen en dit als vulling gebruiken in de kipfilet.
Ruim bladerdeeg eromheen, het moet een goeie croissant worden. ff insmeren met geklutst ei.


webertje stabiel naar 200C laten komen


in de weber ermee. Indirect.


Halverwege ..Gekruide wedges erbij in



En klaar ! Geserveerd met een wittewijn/mostersaus en een simpele salade.
Conclusie: Erg lekker ! Les geleerd: Volgende keer het rooster niet te vol plempen met bakjes...zo kwam de hitte er slecht onderweg en was het bladerdeeg niet zo mooi bruin als normaal.
Of ik moet een 57CM kopen ;)

 
zo. dat ziet er lekker uit hoor.
alweer honger
 
Dat is een hele lekkere croissant. En.. als je dit vaker wil eten.....dan zou ik overstappen naar een 57-er :D
 
Leuk idee!
 
Tof en leuk gerecht!! Moet ik zeker eens maken, mijn vrouw zal daar dol op zijn!! Bedankt
 
Terug
Bovenaan Onderaan