- Berichten
- 340
Gisteren onze favoriete kipcroissant, maar dan van de Q. Alles wat in de oven kan, kan immers ook prima in de bol.
Vrij naar recept van ene heer Oliver.

Kipfiletje zo wijd mogelijk opensnijden... Een fijngesneden paddo-mengsel aanbakken met knoflook en peterselie, af laten koelen en dit als vulling gebruiken in de kipfilet.
Ruim bladerdeeg eromheen, het moet een goeie croissant worden. ff insmeren met geklutst ei.

webertje stabiel naar 200C laten komen

in de weber ermee. Indirect.

Halverwege ..Gekruide wedges erbij in

En klaar ! Geserveerd met een wittewijn/mostersaus en een simpele salade.
Conclusie: Erg lekker ! Les geleerd: Volgende keer het rooster niet te vol plempen met bakjes...zo kwam de hitte er slecht onderweg en was het bladerdeeg niet zo mooi bruin als normaal.
Of ik moet een 57CM kopen
Vrij naar recept van ene heer Oliver.

Kipfiletje zo wijd mogelijk opensnijden... Een fijngesneden paddo-mengsel aanbakken met knoflook en peterselie, af laten koelen en dit als vulling gebruiken in de kipfilet.
Ruim bladerdeeg eromheen, het moet een goeie croissant worden. ff insmeren met geklutst ei.

webertje stabiel naar 200C laten komen

in de weber ermee. Indirect.

Halverwege ..Gekruide wedges erbij in

En klaar ! Geserveerd met een wittewijn/mostersaus en een simpele salade.
Conclusie: Erg lekker ! Les geleerd: Volgende keer het rooster niet te vol plempen met bakjes...zo kwam de hitte er slecht onderweg en was het bladerdeeg niet zo mooi bruin als normaal.
Of ik moet een 57CM kopen
