- Berichten
- 546
Gister was het na een aantal dagen eindelijk weer zo ver. De bbq mag weer aan !!
Dit keer werd het kipgyros met zelfgemaakte pita's en een griekse salade.
De avond ervoor 1,5 kg kipdijen in de marinade gezet ( olijfolie/sap van een citroen/tijm/ui/peper/knoflook ). De volgende dag ( gister ) de kip uit de marinade gehaald en in de rub gezet. 2,5 uur van tevoren de bbq aangezet en naar een temp gebracht van 150 graden. Lekbakje eronder en 2 chunks kersenhout.
Zie de foto's voor het resultaat. Moet zeggen dat de zelfgemaakte pita's, hoe simpel ook, het gerecht wel af heeft gemaakt.
Dit keer werd het kipgyros met zelfgemaakte pita's en een griekse salade.
De avond ervoor 1,5 kg kipdijen in de marinade gezet ( olijfolie/sap van een citroen/tijm/ui/peper/knoflook ). De volgende dag ( gister ) de kip uit de marinade gehaald en in de rub gezet. 2,5 uur van tevoren de bbq aangezet en naar een temp gebracht van 150 graden. Lekbakje eronder en 2 chunks kersenhout.
Zie de foto's voor het resultaat. Moet zeggen dat de zelfgemaakte pita's, hoe simpel ook, het gerecht wel af heeft gemaakt.