BasBQ
Beef en Steak

Kip grillworst

 
 

KamadoRobert

Stoker
Berichten
354
De tweede keer kip grillworst van de Kamado Joe Jr. Heerlijk excuus om de kamado aan te steken terwijl het nog geen etenstijd is :)

Goed gelukt dit keer, weinig zout, veel paprika en kruiden. Heerlijk.

Groeten van Robert

5A4716D7-404A-4346-A651-9C2D6ABC62BA.jpeg

C8DFB04A-D766-49EA-9C68-59E5A838733D.jpeg
F6DF3E6D-A232-4FA9-B469-2B1661AE6E46.jpeg
 
Ziet er lekker uit! Welk recept heb je gebruikt? Kan ik wat inspiratie op doen ;)
 
Ik ben niet zo van de precieze recepten maar heb inspiratie opgedaan hier en daar. Ik heb 300 gram kipgehakt gemengd met kruiden, waaronder picadillo (mexicaanse kruiden, die Jonny Boer blikjes), paprikapoeder en gerookte paprikapoeder, peper en gedroogde thijm. Beetje sojasaus, olijfolie, tabasco.

Worst in huishoudfolie draaien en koken tot kerntemperatuur 70 graden. Daarna coating in olijfolie en kruiden (weer vnl. paprika en picadillo) en daarna grillen op de kamado rond 200 graden direct. Is nog lekkerder na een nachtje koeling.

Groeten van Robert
 
Ziet er goed uit, ze zijn er hier gek op

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan