G
gkjw1983
Gast
Vanavond ook maar een poging gedaan om kip Cloaca te maken. Mammalou had een hele kip bij de Lidl gekocht en 1 bij de Vomar. Eerstgenoemde was 4,5 euro en bij de Vomar 8,5.
Ze scheelden 80 gram qua gewicht.
Mooi moment om te testen dus!
Lekker rubje gemaakt en allebei op zelfde manier gekruid.
Eitje opgestookt en indirect met thermometer in het borststuk lekker in de hitte gezet(+_ 160 graden)
Nu nog even aan 't werk met de thermometer van ikea. Ben er nog niet uit welke ik moet nemen als opvolger.
Er kwamen ineens nog 2 eters bij dus nog een paar stukken kip erbij gegooid.
Rond de 80 graden kerntemp de kip eraf gehaald en nog even laten rusten.
We hebben heerlijk gegeten en zowaar alles op!
Welke kip was t lekkerst???
Als zuunige Hollander gaat de Duitser van de Lidl met de eer strijken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Ze scheelden 80 gram qua gewicht.
Mooi moment om te testen dus!
Lekker rubje gemaakt en allebei op zelfde manier gekruid.
Eitje opgestookt en indirect met thermometer in het borststuk lekker in de hitte gezet(+_ 160 graden)
Nu nog even aan 't werk met de thermometer van ikea. Ben er nog niet uit welke ik moet nemen als opvolger.
Er kwamen ineens nog 2 eters bij dus nog een paar stukken kip erbij gegooid.
Rond de 80 graden kerntemp de kip eraf gehaald en nog even laten rusten.
We hebben heerlijk gegeten en zowaar alles op!
Welke kip was t lekkerst???
Als zuunige Hollander gaat de Duitser van de Lidl met de eer strijken.
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk