- Berichten
- 1.421
Vandaag maar weer eens burgers, maar dan van kip ipv rundergehakt.
Gisteren al kip gehakt gehaald bij de polier.
En verder het recept van de spiff burgers aangehouden, want die vinden wij erg lekker.
Met gewone ui (had geen rode) zoete punt paprika en knoflook.
Merk wel dat ze het heel fijn hadden gemalen en daardoor is het wat minder makkelijk te hanteren als rund.
Lekker plakje cheddar erop.
En serveren met een schijfje augurk op een lekker afgebakken broodje.
Ze hebben best gesmaakt maar het had iets meer bite mogen hebben.
Van rundvlees zijn ze net even lekkerder.
Iets sleutelen aan het recept denk ik.
Theelepel sambal erdoor heen mengen volgende keer en we z'n op de goede weg.
Links en rechts liggen trouwens ma?skolven, maar verder geen documentatie van. Dus niet gebeurd.
Gisteren al kip gehakt gehaald bij de polier.
En verder het recept van de spiff burgers aangehouden, want die vinden wij erg lekker.

Met gewone ui (had geen rode) zoete punt paprika en knoflook.

Merk wel dat ze het heel fijn hadden gemalen en daardoor is het wat minder makkelijk te hanteren als rund.

Lekker plakje cheddar erop.

En serveren met een schijfje augurk op een lekker afgebakken broodje.

Ze hebben best gesmaakt maar het had iets meer bite mogen hebben.
Van rundvlees zijn ze net even lekkerder.
Iets sleutelen aan het recept denk ik.
Theelepel sambal erdoor heen mengen volgende keer en we z'n op de goede weg.
Links en rechts liggen trouwens ma?skolven, maar verder geen documentatie van. Dus niet gebeurd.