- Berichten
- 1.648
Terwijl vele van jullie vandaag op de meeting zijn, heb ik als lunchgerecht een kippetje aan het spit geregen. Ingewreven met Keltisch zout en olijfolie


Kip opgebonden en aan het spit geregen

Tijm en rozemarijn in de lekbak en de smoker gevuld met mengsel van mesquite en kersen hout

Rotisserie brander aangezet en de branders links en rechts van het kippetje






Na 60 minuten was het zover, kerntemperatuur was 78 gr. Kip snijden en aanvallen maar. We waren het er alle 3 over eens, nog nooit zo'n lekker krokant kippetje gegeten. Dit gaan we vaker maker


Kip opgebonden en aan het spit geregen

Tijm en rozemarijn in de lekbak en de smoker gevuld met mengsel van mesquite en kersen hout

Rotisserie brander aangezet en de branders links en rechts van het kippetje






Na 60 minuten was het zover, kerntemperatuur was 78 gr. Kip snijden en aanvallen maar. We waren het er alle 3 over eens, nog nooit zo'n lekker krokant kippetje gegeten. Dit gaan we vaker maker
