Hallo,
Ik heb een vraag.
Ik wil dit weekend twee hele kippen op me Weber One Touch Premium 57 gaan BBQ & licht roken.
Nu had ik het volgende gezien en zo wilde ik het eigenlijk gaan doen.
Wil het simpel houden voor de eerste keer.
Het worden twee kippen scharrel.
Met twee blikjes cola gezien bij DJ-BBQ.
Ik wil ze eerst de kip op kamer temp laten komen.
Dan in smeren met Citro?n daarna met zout en peper en dan de olijfolie.
Daarna de blikje cola half vol maken en daar de kip op.
Ik weet niet of ik dit nu goed doe.
En hoe bereid ik de BBQ het beste voor zo dat deze niet te heet is. Ga op briketten.
Ik dacht lek bak in de midden deze met een laag je appelsap en aan de bij de kanten briketten.
Ik hoop dat ik op de goede weg zit?
Want ik wil ze thuis we verassen natuurlijk
Of misschien heeft iemand een beter plan voor de eerste keer?
Cor
Ik heb een vraag.
Ik wil dit weekend twee hele kippen op me Weber One Touch Premium 57 gaan BBQ & licht roken.
Nu had ik het volgende gezien en zo wilde ik het eigenlijk gaan doen.
Wil het simpel houden voor de eerste keer.
Het worden twee kippen scharrel.
Met twee blikjes cola gezien bij DJ-BBQ.
Ik wil ze eerst de kip op kamer temp laten komen.
Dan in smeren met Citro?n daarna met zout en peper en dan de olijfolie.
Daarna de blikje cola half vol maken en daar de kip op.
Ik weet niet of ik dit nu goed doe.
En hoe bereid ik de BBQ het beste voor zo dat deze niet te heet is. Ga op briketten.
Ik dacht lek bak in de midden deze met een laag je appelsap en aan de bij de kanten briketten.
Ik hoop dat ik op de goede weg zit?
Want ik wil ze thuis we verassen natuurlijk

Of misschien heeft iemand een beter plan voor de eerste keer?
Cor