Van Lieverlee
Vuurmaker
- Berichten
- 51
Momenteel ben ik me aan het verdiepen in alle opties voor een nieuwe bbq. Met het simpele kogelbbqtje dat ik nu heb en wat inventiviteit krijg ik het ook voor elkaar om pulled pork te bereiden incl. mooie rookring. Leuk om te proberen maar nu klaar voor de volgende stap. Want om eerlijk te zijn, 5 gangen vlees, Calvé saus en stokbroodje kruidenboter hebben wij onderhand al wel gezien.
Wat wij zoeken is een bbq voor low en slow, bakken en grillen. Om vlees en groente te bereiden, en evt brood en pizza er op bakken. Dus eigenlijk zo veelzijdig mogelijk om er een complete maaltijd op te kunnen bereiden. Nu is mijn oog gevallen op een offset smoker. Nog geen specifiek model maar de manier van werking spreekt mij aan. En een beetje stoken en pielen vind ik niet erg. Maar kan ik daar ook ‘normaal’ mee barbecueën mochten wij meer mensen over de vloer krijgen? Het budget is zo’n 500-750 euro. Ik ben dan ook nog wel een beginner dus is zo’n offset dan wel een goede keuze? Evt toch maar kijken voor een leuke tweedehandse Weber voor on the side?
Wat wij zoeken is een bbq voor low en slow, bakken en grillen. Om vlees en groente te bereiden, en evt brood en pizza er op bakken. Dus eigenlijk zo veelzijdig mogelijk om er een complete maaltijd op te kunnen bereiden. Nu is mijn oog gevallen op een offset smoker. Nog geen specifiek model maar de manier van werking spreekt mij aan. En een beetje stoken en pielen vind ik niet erg. Maar kan ik daar ook ‘normaal’ mee barbecueën mochten wij meer mensen over de vloer krijgen? Het budget is zo’n 500-750 euro. Ik ben dan ook nog wel een beginner dus is zo’n offset dan wel een goede keuze? Evt toch maar kijken voor een leuke tweedehandse Weber voor on the side?