- Berichten
- 906
Kerstavond thuis met het gezin, dat betekent een avondje heerlijk eten en drinken.
Vooraf een beef tataki met ponzusaus. De kogelbiefstuk lichtjes bestreken met seasamolie en voorzien van sesamzaadjes. De temperatuur van de Q flink opgestookt en 2x 20-30 seconden op het hete gietijzer. Dit ging zo snel dat ik hiervan geen foto op de Q heb. Geserveerd op een bedje van sla.
Het hoofdgerecht was varkenshaas met mosterdsaus, bacon en pistache. Het recept heeft Ewald hier op het forum geplaatst.
De varkenshaas werd begeleid door haricots verts in spek en aardappelsterretjes.
Als nagerecht bastogneparfait met karamelsaus. Niet echt het gezondste nagerecht, maar dat mag wel met kerst.
Dit alles werd begeleid door een mooie Portugees uit Lissabon, uit 2013.
We hebben weer heerlijk getafeld
Vooraf een beef tataki met ponzusaus. De kogelbiefstuk lichtjes bestreken met seasamolie en voorzien van sesamzaadjes. De temperatuur van de Q flink opgestookt en 2x 20-30 seconden op het hete gietijzer. Dit ging zo snel dat ik hiervan geen foto op de Q heb. Geserveerd op een bedje van sla.
Het hoofdgerecht was varkenshaas met mosterdsaus, bacon en pistache. Het recept heeft Ewald hier op het forum geplaatst.
De varkenshaas werd begeleid door haricots verts in spek en aardappelsterretjes.
Als nagerecht bastogneparfait met karamelsaus. Niet echt het gezondste nagerecht, maar dat mag wel met kerst.
Dit alles werd begeleid door een mooie Portugees uit Lissabon, uit 2013.
We hebben weer heerlijk getafeld
