Al een tijdje niets meer gepost ivm bezigheden buitenshuis.
Maar hierbij ook nog wat plaatjes van mijn/onze kerst bbq.
Na wat overleg is het traag gegaard buikspek, cote de boeuf (Rubia Gallega),haricot verts in spek en hasselback aardappels geworden.
Voor de kids wat spiesjes.
Buikspek paar uurtjes op 90 graden laten roken met wat kers/pruim tot een kerntemperatuur van 72 graden.
Eraf gehaald en laten afkoelen, plakjes gesneden en deze even snel gegrild net voor het opdienen.
De cote de boeuf ook lekker langzaam naar 48 graden gebracht en ook deze nog even van streepjes voorzien .
Laten rusten en ook in plakken gesneden.
Ondertussen op de weber de hasselback en haricot verts gefabriceerd.
Niet zulke mooie plaatjes deze keer want was redelijk heen en weer lopen en wilde graag ook warm eten .
We hebben er wel weer lekker van gegeten.
En weer dank voor uw aandacht.
Maar hierbij ook nog wat plaatjes van mijn/onze kerst bbq.
Na wat overleg is het traag gegaard buikspek, cote de boeuf (Rubia Gallega),haricot verts in spek en hasselback aardappels geworden.
Voor de kids wat spiesjes.
Buikspek paar uurtjes op 90 graden laten roken met wat kers/pruim tot een kerntemperatuur van 72 graden.
Eraf gehaald en laten afkoelen, plakjes gesneden en deze even snel gegrild net voor het opdienen.
De cote de boeuf ook lekker langzaam naar 48 graden gebracht en ook deze nog even van streepjes voorzien .
Laten rusten en ook in plakken gesneden.
Ondertussen op de weber de hasselback en haricot verts gefabriceerd.
Niet zulke mooie plaatjes deze keer want was redelijk heen en weer lopen en wilde graag ook warm eten .
We hebben er wel weer lekker van gegeten.








En weer dank voor uw aandacht.