- Berichten
- 5.537
Hallo beste bbq specialisten.
Genieten jullie ook zo van het mooie weer, schijnt een prima bbq. weekend te worden met de Pasen
Van de week heb ik Forel gerookt (waren verrukkelijk).
De manier om te kijken of ze gaar zijn is als ze er een uurtje van de rook hebben genoten en ze er mooi gekleurd uit zien even voorzichtig aan de rugvin trekken als die er heel soepeltjes uitgaat en het vlees wat er aanzit mooi wit gekleurd is is ie gaar en klaar.
Zo heb ik het dus ook gedaan.
Je zou ook met een thermapen kunnen prikken natuurlijk bij 60 gr. is ie er ook.
Maar zo'n vin test vind ik toch wat netter.
Wat ik me nu afvraag is kan je die rugvin test ook voor andere vis b.v. makreel gebruiken?
Heeft iemand daar ervaring mee?
Ik hoor het graag, anders ga ik het gewoon een keer proberen.
Alvast bedankt voor jullie antwoord.
Grts,
Hans.
Genieten jullie ook zo van het mooie weer, schijnt een prima bbq. weekend te worden met de Pasen
Van de week heb ik Forel gerookt (waren verrukkelijk).
De manier om te kijken of ze gaar zijn is als ze er een uurtje van de rook hebben genoten en ze er mooi gekleurd uit zien even voorzichtig aan de rugvin trekken als die er heel soepeltjes uitgaat en het vlees wat er aanzit mooi wit gekleurd is is ie gaar en klaar.
Zo heb ik het dus ook gedaan.
Je zou ook met een thermapen kunnen prikken natuurlijk bij 60 gr. is ie er ook.
Maar zo'n vin test vind ik toch wat netter.
Wat ik me nu afvraag is kan je die rugvin test ook voor andere vis b.v. makreel gebruiken?
Heeft iemand daar ervaring mee?
Ik hoor het graag, anders ga ik het gewoon een keer proberen.
Alvast bedankt voor jullie antwoord.
Grts,
Hans.