- Berichten
- 20.963
In de BullSheet van augustus staat in de 'President's Corner' de nieuwe regel voor Pork:
Pork: Pork is defined as Boston Butt, Boston Roast, Picnic and/ or Whole Shoulder. After trimming, pork shall be cooked whole (bone in or bone out), however, once cooked, it may be seperated and returned to the cooker at the cook's discretion. It may be turned in chopped, pulled,chunked, sliced or a combinaation of any of those.
De drie verschillen met de huidige regels zijn: het minimale gewicht van 5 pounds staat er niet meer bij en je mag gedurende het kookproces het vlees opdelen en een stuk terug op de barbecue leggen. De cut Boston Roast lijkt nieuw maar is gewoon een nieuwe naam voor Pork Butt.
(de niewe namen staan hier een beetje uitgelegd http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4652.new#new)
Dit laatste is handig omdat je de MoneyMuscle, die eerder gaar is dan de rest, nu van de barbecue kan halen en kan laten rusten en de rest terug kan totdat die ook gaar is.
Pork: Pork is defined as Boston Butt, Boston Roast, Picnic and/ or Whole Shoulder. After trimming, pork shall be cooked whole (bone in or bone out), however, once cooked, it may be seperated and returned to the cooker at the cook's discretion. It may be turned in chopped, pulled,chunked, sliced or a combinaation of any of those.
De drie verschillen met de huidige regels zijn: het minimale gewicht van 5 pounds staat er niet meer bij en je mag gedurende het kookproces het vlees opdelen en een stuk terug op de barbecue leggen. De cut Boston Roast lijkt nieuw maar is gewoon een nieuwe naam voor Pork Butt.
(de niewe namen staan hier een beetje uitgelegd http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4652.new#new)
Dit laatste is handig omdat je de MoneyMuscle, die eerder gaar is dan de rest, nu van de barbecue kan halen en kan laten rusten en de rest terug kan totdat die ook gaar is.