BasBQ
Beef en Steak

KCBS nieuwe Pork rule voor 2014

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.038
In de BullSheet van augustus staat in de 'President's Corner' de nieuwe regel voor Pork:

Pork: Pork is defined as Boston Butt, Boston Roast, Picnic and/ or Whole Shoulder. After trimming, pork shall be cooked whole (bone in or bone out), however, once cooked, it may be seperated and returned to the cooker at the cook's discretion. It may be turned in chopped, pulled,chunked, sliced or a combinaation of any of those.

De drie verschillen met de huidige regels zijn:  het minimale gewicht van 5 pounds staat er niet meer bij en je mag gedurende het kookproces  het vlees opdelen en een stuk terug op de barbecue leggen. De cut  Boston Roast lijkt nieuw maar is gewoon een nieuwe naam voor Pork Butt.
(de niewe namen staan hier een beetje uitgelegd http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=4652.new#new)

Dit laatste is handig omdat je de MoneyMuscle, die eerder gaar is dan de rest, nu van de barbecue kan halen en kan laten rusten en de rest terug kan totdat die ook gaar is.
 
Bedankt voor de update Frits !

Ik had hem gemist in de BullSheet...
 
ik heb de bullsheet nog niet ontvangen. wanneer hebben jullie deze gekregen?
 
Kwam vandaag binnen, dus je hebt nog even ;).
 
Bedankt Frits!!!
 
Let op!!! Bij de BBQ Cook off, mag het nog niet, daar gelden nog de 2013 regels ;).
 
Is dat omdat het nog 2013 is? :p
 
Bullsheet=Krant van de KCBS; Kansas city barbeque society. Verschijnt maandelijks en ontvang je automatisch als je lid bent. Heel veel competitie info en advertenties. Als je in wedstrijd BBQ ge?nteresseerd bent is het best interessant
 
Terug
Bovenaan Onderaan