Van het weekend trotse eigenaar van een DO geworden. Na een portie hachee, nu een brood.
We beginnen met:
- 500 gr
- zakje gist
- 8 gr zout
- 10 gr olijfolie
- 10 gr suiker
- 280 gr warm water
Meng alles door elkaar ??n uur rijzen onder een natte theedoek.
Kneed het nogmaals en laat het 40 min rijzen. Dan gaan we het uitrollen.
Men wat basterd suiker met kaneel en strooi dit er overheen. Snijd het in repen.
Rol dit op. Plak de stroken aan elkaar.
Doe het geheel in een met olie verwarmde DO. En laat het 40 min staan op 180 graden.
Haal de deksel eraf en laat nog 10 min staan.
Je hebt nu een mooi kaneel piramide brood. Het mooiste komt bij het aansnijden
Verstuurd vanaf mijn HUAWEI P7-L10 met Tapatalk
We beginnen met:
- 500 gr
- zakje gist
- 8 gr zout
- 10 gr olijfolie
- 10 gr suiker
- 280 gr warm water
Meng alles door elkaar ??n uur rijzen onder een natte theedoek.

Kneed het nogmaals en laat het 40 min rijzen. Dan gaan we het uitrollen.

Men wat basterd suiker met kaneel en strooi dit er overheen. Snijd het in repen.

Rol dit op. Plak de stroken aan elkaar.

Doe het geheel in een met olie verwarmde DO. En laat het 40 min staan op 180 graden.
Haal de deksel eraf en laat nog 10 min staan.

Je hebt nu een mooi kaneel piramide brood. Het mooiste komt bij het aansnijden

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI P7-L10 met Tapatalk