- Berichten
- 236
In voorbereiding van mijn eigen Kamado Joe vandaag samen met de buurman aan t bakken geweest op de Bastard!
Voorgerecht:
*Gepekelde zalm, op cederhouten plankie gerookt en afgewerkt met chilisaus, citroen, bruine suiker en knoflook, zest van citroen.
*Gegratineerde oester, met roomboter en knoflook, citroensap en chilipoeder
Hoofdgerecht:
*Varkens ribroast, ingesmeerd met olijfolie peper/zout, knoflook en chilipoeder geinjecteerd met de zelfde kruiden als de rub opgelost in apfelsapf.
Gebakken krieltjes, puntpaprika, chorizo en hintje knoflook.
Onder t genot van aantal goede biertjes viel t niet tegen!
Nagerecht is onderweg!
Nagerechtje:
Lauw warme meringue, slagroom mascarpone topping en verse aardbeien!
Fijne avond u allen!
Voorgerecht:
*Gepekelde zalm, op cederhouten plankie gerookt en afgewerkt met chilisaus, citroen, bruine suiker en knoflook, zest van citroen.
*Gegratineerde oester, met roomboter en knoflook, citroensap en chilipoeder
Hoofdgerecht:
*Varkens ribroast, ingesmeerd met olijfolie peper/zout, knoflook en chilipoeder geinjecteerd met de zelfde kruiden als de rub opgelost in apfelsapf.
Gebakken krieltjes, puntpaprika, chorizo en hintje knoflook.
Onder t genot van aantal goede biertjes viel t niet tegen!
Nagerecht is onderweg!
Nagerechtje:
Lauw warme meringue, slagroom mascarpone topping en verse aardbeien!
Fijne avond u allen!






Laatst bewerkt: