BasBQ
Beef en Steak

Kalkoen

 
 

Ken

Kooltjesharker
Berichten
107
Gehakt maken, vlees snijden en kalkoen prepareren.
24 uur in de brine (zout, knoflook, azijn, citroen, peterselie, suiker, en alles wat lekker lijkt in een grote pan met wat water, goed roeren en kalkoen er in, volledig ondergedompeld)
Afdrogen en 6 uur ong. in de smoker, 230F +/-
Meestal snij ik de kalkoen in stukken, makkelijker gaar te krijgen, maar dit was best ok.
IMG_1468.jpg
IMG_1734.jpg
 
Dat is een beste vogel. Op wat voor barbecue heb je het gemaakt?
 
Lijkt wel net zo groot als Pino
Maar deze ziet er lekker d’r uit
 
lekker hoor
je mag volgende keer best wat meer fotos plaatsen. houden we van :)
 
Ziet er prima uit 'k had best een stukje willen proeven ;)
Gewoon los op het rooster van de Weber of nog een rekje O.I.D. gebruikt?
 
  • Leuk
Waarderingen: Ken
Ziet er prima uit 'k had best een stukje willen proeven ;)
Gewoon los op het rooster van de Weber of nog een rekje O.I.D. gebruikt?
Gewoon rooster en hopla. Het moeilijkste ( vond ik) is om de temperatuur stabiel te houden voor 6 uur.
 
Terug
Bovenaan Onderaan