Vandaag op het menu kalfswangen.
Als je het hebt over lekker low en slow vlees zijn het de wangetjes wel.
Begonnen met het vlies verwijderen, dat is een behoorlijk stevig vlies.
Mooi gemarmerd.
Alleen peper en zout, kalfswangen zijn qua smaak vrij delicaat van smaak.
Beetje appelhout als rookhout.
120 graden indirect. Ca. 2,5 uur laten liggen tot 65 graden.
Ingepakt in folie met honing, eetlepel lichte bruine suiker en een klont boter. Door laten garen tot 96 graden tot het heerlijk zacht was.
Als je het hebt over lekker low en slow vlees zijn het de wangetjes wel.
Begonnen met het vlies verwijderen, dat is een behoorlijk stevig vlies.

Mooi gemarmerd.

Alleen peper en zout, kalfswangen zijn qua smaak vrij delicaat van smaak.
Beetje appelhout als rookhout.
120 graden indirect. Ca. 2,5 uur laten liggen tot 65 graden.

Ingepakt in folie met honing, eetlepel lichte bruine suiker en een klont boter. Door laten garen tot 96 graden tot het heerlijk zacht was.


