- Berichten
- 2.745
Vandaag de kalfswangen aan de beurt.
Vooraf pasteitje met champions ragout
De kalfswangen schoonmaken dat was nog wel een klusje maar dacht dat ik het redelijk gedaan heb.
Nu schoon gemaakt
Rond 13.30 op de bbq indirect 120 graden voor 3 uur .
Peper en zout erop verder niks .
Om 15.00 even kijken begon al lekker te ruiken
Om 16.30 in de aluminiumfolie met boter en bruine suiker.
Het gaat mooi gestaag naar de 95 graden ondertussen maar darten kijken
Zo rond 17.30 was het vlees klaar prikker ging erin als boter.
Dat nu maar op het bordje.
En vonden we het lekker ik vond het lekker stevig maar prima te eten , corina vond het minder ( was niet omdat het kalfswangen waren ) maar ze zei ik denk dat ik het lekkerder in een Stoofpot is.
Dat heb nog een setje volgende keer Stoofpot.
Bedankt voor kijken goed weekend nog verder
Vooraf pasteitje met champions ragout

De kalfswangen schoonmaken dat was nog wel een klusje maar dacht dat ik het redelijk gedaan heb.


Nu schoon gemaakt


Rond 13.30 op de bbq indirect 120 graden voor 3 uur .
Peper en zout erop verder niks .

Om 15.00 even kijken begon al lekker te ruiken


Om 16.30 in de aluminiumfolie met boter en bruine suiker.

Het gaat mooi gestaag naar de 95 graden ondertussen maar darten kijken

Zo rond 17.30 was het vlees klaar prikker ging erin als boter.
Dat nu maar op het bordje.

En vonden we het lekker ik vond het lekker stevig maar prima te eten , corina vond het minder ( was niet omdat het kalfswangen waren ) maar ze zei ik denk dat ik het lekkerder in een Stoofpot is.
Dat heb nog een setje volgende keer Stoofpot.
Bedankt voor kijken goed weekend nog verder
