Beef en Steak

Kalfsspareribs

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Duive
  • Startdatum Startdatum

Duive

Tondelzoeker
Berichten
5
Gister kalfsspareribs gemaakt.

45763aa475615eb47e898cf4f97d4e79.jpg


Na 2 uur ingepakt met boter, basterdsuiker, zoete chilisaus, agavesiroop en amaretto. (Deze combinatie op boter na ook door m?n bbqsaus gemixt)
1fa4b1f42a5b02eca634566108a35f5e.jpg


Na 1,5 uur afgelakt met de saus
45dd3d338c3d0da1f09ac1724e869e80.jpg


Resulteerde in m?n lekkerste sparerib tot nu toe.
7e99222ab5a7137d125ceefc060b9722.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er lekker uit! Nog nooit kalfribs geprobeerd, lijkt me leuk om ook eens te proberen.
 
Dat zijn beste ribs. Ziet er ook gaaf uit met die brede botten. Dat moet idd smullen geweest geweest zijn
 
Gavjow zei:
Ziet er goed uit zeg zelfde temperatuur als normale varkensribben?
110-120 graden, bereiding was wel een uur korter 2/1,5/0,5 uur


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er echt fantastisch uit met die uitstekende ribben.
Dat zal geweldig hebben gesmaakt
 
Lijkt mij wel lekker ;)
 
Dat ziet er lekker uit had ik wel mee willen smullen
 
Zien er erg goed uit zeg.
Heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan