BasBQ
Beef en Steak

Kalfsmuis

MarcelM

Vuurmaker
Berichten
53
Kalfsmuis met parmaham en salie naar recept van Julius

Zou volgende keer alleen meer parmaham ertussen stoppen, maar het was desalniettemin heerlijk!

Kalfsmuis open snijden, beleggen met parmaham en blaadjes salie. Dichtvouwen en opbinden. Kamado 180 graden direct vuur. Af en toe draaien en zo?n half uur later de kern op 55-57 graden. 10 minuutjes rusten en smikkelen

5c368136ffabcbba2c61308586d0d7e1.jpg
8168355dcd1a346d3152abc301a3e7ba.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Yummie, dat ziet er smakelijk uit hoor! Top!
 
Lekker, lusten we ;)
 
Dat ziet er smakelijk uit leuk gemaakt
 
Om nom nom ;)
 
Zal niet alleen heerlijk gesmaakt hebben maar ook presentatie van het vlees maakt het zeer leuk om het een keer voor gasten te bereiden.
Voeg het toe aan mijn to do  ;)
 
Een goed stuk vlees met pasta mag ik
Graag eten. Mooie foto?s. Krijg er honger van
 
Terug
Bovenaan Onderaan