- Berichten
- 488
Voor vanavond maar weer is een boek van Smokey Goodness open geslagen. In de vriezer lag nog een mooi stukje kalfsvlees dus die konden we hiervoor mooi gebruiken. Eerst heb ik de walnoot-rucolapesto gemaakt waarna ik de inmiddels open gevlinderde kalfsmuis hiermee kon insmeren en bedekken met de ham en kaas.
Toen het geheel weer dichtgevouwen en vastgeknoopt met wat slagerstouw.
Toen nog even terug in die koeling zodat de smaken even met elkaar konden trouwen en ik de bbq op kon stoken. Bij ongeveer 140° Graden Een hand grove rookhoutsnippers tussen de kolen gedropt en het vlees op de BBQ gelegd en de de temperatuur op laten lopen tot ongeveer 180° Graden.
Na iets meer dan een uur had het vlees een kerntemperatuur van 52° graden bereikt en kon deze van de BBQ om nog even te rusten. Ondertussen lagen de zoete aardappelen ook al tussen de kolen.
Nadat de aardappelen klaar waren het geheel verdeeld over 3 bordjes samen met nog wat spinazie. Al met al een prima maaltijd.
De zoete aardappel is op de chipotle in Adobe na gemaakt volgens een recept van @noskos
Toen het geheel weer dichtgevouwen en vastgeknoopt met wat slagerstouw.
Toen nog even terug in die koeling zodat de smaken even met elkaar konden trouwen en ik de bbq op kon stoken. Bij ongeveer 140° Graden Een hand grove rookhoutsnippers tussen de kolen gedropt en het vlees op de BBQ gelegd en de de temperatuur op laten lopen tot ongeveer 180° Graden.
Na iets meer dan een uur had het vlees een kerntemperatuur van 52° graden bereikt en kon deze van de BBQ om nog even te rusten. Ondertussen lagen de zoete aardappelen ook al tussen de kolen.
Nadat de aardappelen klaar waren het geheel verdeeld over 3 bordjes samen met nog wat spinazie. Al met al een prima maaltijd.
De zoete aardappel is op de chipotle in Adobe na gemaakt volgens een recept van @noskos