- Berichten
- 906
Als ik denk aan Tirol, denk ik aan wintersport. Denk ik aan wintersport, denk ik aan kaiserschmarrn. Mijn favoriete lunch op een actieve wintersport, uiteraard vergezeld door een flesje almdudler.
Dus voor de fotowedstrijd maar eens aan de gang gegaan met de kaiserscmarrn. De sneeuw en de almdudler moeten we er maar even bij fantaseren
Eerst een deegje gemaakt (met rozijnen).
Daarna in de pan.
Zodra de onderkant gebruind is, moet je hem omkeren. Maar omdat de bovenkant dan nog vloeibaar is, is dat altijd een gehannes.
En tot slot het maken van de schmarrn en het opmaken van het bordje.
Dus voor de fotowedstrijd maar eens aan de gang gegaan met de kaiserscmarrn. De sneeuw en de almdudler moeten we er maar even bij fantaseren

Eerst een deegje gemaakt (met rozijnen).
Daarna in de pan.
Zodra de onderkant gebruind is, moet je hem omkeren. Maar omdat de bovenkant dan nog vloeibaar is, is dat altijd een gehannes.
En tot slot het maken van de schmarrn en het opmaken van het bordje.