- Berichten
- 4.946
Beste BBQ-genoten
Het is weer even geleden dat ik wat lekkers op het genootschap gedeeld heb. Het was weer eens tijd om wat moois te maken voor de fotowedstrijd.
Gisteren met een goede maat een lekkere voorraad PP gemaakt. Daar dronken we natuurlijk de nodige pintjes bij. En bij bier hoort nou eenmaal iets te knabbelen.
Ik had dit id al een lange tijd om eens te maken. En heb het nu eindelijk gemaakt. Een heerlijke BBQ kaasfondue in pizzadeeg.
OMG wat was dit lekker.
Kaasbom
- 2st. camembert
- honing
- Pizzadeeg (ik heb kant en klaar gebruikt)
- Mediterraanse kruiden en wat sesamzaadjes ter garnering.
Om te dippen
- Selderij
- Paprika
- Broodjes.
Zo daar gaan we.
Pizzadeeg uit rollen en in 2 stukken delen. Het is de bedoeling dat er 2 lagen deeg om de kaas komt te zitten
Vervolgens snij je van de kaasjes de bovenkant. Lekker laagje honing er tussen. Op elkaar leggen en inpakken maar.
Beetje olie er op en wat versiersels
De Q die we gebruikte was een mini Basterd van m'n maat. Hij was niet overtuigd dat je van die kleine Q lekkere BBQ konden toveren...
Wat denk je, hij had het mis. Q opgestookt naar ergens rond de 150/160gr en de kaasbom kon er op. Enkel de thermometer in de deksel prikte in de bol. dat was een klein minpuntje.
Na een kleine 45min kon hij er af. Beetje kaas was er uit gelopen. maar dat mocht de pret niet drukken. Geeft immers mooie foto's
Nu mooi open snijden.
OMG ! Plankje opgemaakt en heerlijk smullen maar
Dit is echt een aanrader. Erg leuk gerechtje om te maken en heel fijn om te eten.
Bedankt voor het kijken
Bram
Het is weer even geleden dat ik wat lekkers op het genootschap gedeeld heb. Het was weer eens tijd om wat moois te maken voor de fotowedstrijd.
Gisteren met een goede maat een lekkere voorraad PP gemaakt. Daar dronken we natuurlijk de nodige pintjes bij. En bij bier hoort nou eenmaal iets te knabbelen.
Ik had dit id al een lange tijd om eens te maken. En heb het nu eindelijk gemaakt. Een heerlijke BBQ kaasfondue in pizzadeeg.
OMG wat was dit lekker.
Kaasbom
- 2st. camembert
- honing
- Pizzadeeg (ik heb kant en klaar gebruikt)
- Mediterraanse kruiden en wat sesamzaadjes ter garnering.
Om te dippen
- Selderij
- Paprika
- Broodjes.
Zo daar gaan we.
Pizzadeeg uit rollen en in 2 stukken delen. Het is de bedoeling dat er 2 lagen deeg om de kaas komt te zitten
Vervolgens snij je van de kaasjes de bovenkant. Lekker laagje honing er tussen. Op elkaar leggen en inpakken maar.
Beetje olie er op en wat versiersels
De Q die we gebruikte was een mini Basterd van m'n maat. Hij was niet overtuigd dat je van die kleine Q lekkere BBQ konden toveren...
Wat denk je, hij had het mis. Q opgestookt naar ergens rond de 150/160gr en de kaasbom kon er op. Enkel de thermometer in de deksel prikte in de bol. dat was een klein minpuntje.
Na een kleine 45min kon hij er af. Beetje kaas was er uit gelopen. maar dat mocht de pret niet drukken. Geeft immers mooie foto's
Nu mooi open snijden.
OMG ! Plankje opgemaakt en heerlijk smullen maar
Dit is echt een aanrader. Erg leuk gerechtje om te maken en heel fijn om te eten.
Bedankt voor het kijken
Bram