M
Michiel
Gast
Vanavond weer een keer Jerk Chicken gemaakt.
Ingredienten voor de marinade
225 gr. Ui, 2 Habaneros of scotch bonnet pepers, 50 gr. Verse gember (geschild), ½ tsp Piment (allspice), 15 gr. Verse thyme blaadjes, 1 tsp Gemalen zwarte peper, 120 ml. Witte wijn azijn, 120 ml. Donkere sojasaus
en als bijgerecht rice and beans (of Rice and peas)
de kip gedurende 20 minuten direct gegrild en af en toe ingesmeerd met wat van de (appart gehouden) marinade.
tijdens het grillen heb ik nog een blokje hickory toegevoegd bij gebrek aan pimenthout
de ingredienten voor de rice and beans
Ingredienten voor de marinade
225 gr. Ui, 2 Habaneros of scotch bonnet pepers, 50 gr. Verse gember (geschild), ½ tsp Piment (allspice), 15 gr. Verse thyme blaadjes, 1 tsp Gemalen zwarte peper, 120 ml. Witte wijn azijn, 120 ml. Donkere sojasaus
en als bijgerecht rice and beans (of Rice and peas)
de kip gedurende 20 minuten direct gegrild en af en toe ingesmeerd met wat van de (appart gehouden) marinade.
tijdens het grillen heb ik nog een blokje hickory toegevoegd bij gebrek aan pimenthout



de ingredienten voor de rice and beans

