- Berichten
- 9
Vandaag voor het eerst de welbekende beercan chicken gemaakt. Op het net diverse filmpjes bekeken en de kip bij de vleugels gepakt.
Lekker mais kippetje van de poelier en gaan met de kip. Na een kwartiertje wat paprika en ui erbij en na een 75 minuten was ze klaar. Had wat oude briketten gebruikt waardoor de temperatuur toch niet helemaal stabiel bleef. Maar het kwam goed.
heerlijke rub van Noskos en hij viel enorm in de smaak bij vrouw en kind. Hij was heerlijk mals en sappig, echt genieten
Lekker mais kippetje van de poelier en gaan met de kip. Na een kwartiertje wat paprika en ui erbij en na een 75 minuten was ze klaar. Had wat oude briketten gebruikt waardoor de temperatuur toch niet helemaal stabiel bleef. Maar het kwam goed.
heerlijke rub van Noskos en hij viel enorm in de smaak bij vrouw en kind. Hij was heerlijk mals en sappig, echt genieten