- Berichten
- 142
Ik ben al vaker van plan geweest meer te gaan doen met Aziatisch op de BBQ maar zoals het met wel meer dingen gaat...
Gelukkig was er nu een prima aanleiding dus hebben we die aangegrepen.
We hebben een leuk recept gevonden voor Japanse Cote de Boeuf maar helaas werkte de slager niet mee, het is dus entrecote geworden.
Eerst heeft het vlees de middag gemarineerd in sojasaus, sesamolie, witte wijn, gembersiroop en knoflook.
Van sojasaus, sesamolie en gembersiroop nog een dipje gemaakt.
We hebben de pak choi gesneden en een dressing gemaakt door gember en knoflook in olie te bakken.
Vervolgens hebben we er suiker, sesamolie, sojasaus en citroensap bij gedaan.
De entrecote en pak choi zijn op de grill gegaan.
En daarna met sesamzaad en bosui op ons bord terecht gekomen met een flesje sake.
Sake hoeft voor mij niet meer, de rest mag absoluut nog eens!
Gelukkig was er nu een prima aanleiding dus hebben we die aangegrepen.
We hebben een leuk recept gevonden voor Japanse Cote de Boeuf maar helaas werkte de slager niet mee, het is dus entrecote geworden.
Eerst heeft het vlees de middag gemarineerd in sojasaus, sesamolie, witte wijn, gembersiroop en knoflook.


Van sojasaus, sesamolie en gembersiroop nog een dipje gemaakt.
We hebben de pak choi gesneden en een dressing gemaakt door gember en knoflook in olie te bakken.
Vervolgens hebben we er suiker, sesamolie, sojasaus en citroensap bij gedaan.
De entrecote en pak choi zijn op de grill gegaan.

En daarna met sesamzaad en bosui op ons bord terecht gekomen met een flesje sake.

Sake hoeft voor mij niet meer, de rest mag absoluut nog eens!