BasBQ
Beef en Steak

Jamaican Jerk Chicken

 

Dabber

Tondelzoeker
Berichten
10
Vandaag Jerk Chicken gemaakt van kipdijfilet met kokosrijst en bonen plus een ananas/sinaasappelsalade.


Eerst de droge kruiden vijzelen.
20210625_094204.jpg


Gember, knoflook, lenteui en habanero peper vijzelen.
20210625_095200.jpg


Alles goed vijzelen.
20210625_095545.jpg


Natte ingrediënten toevoegen.
20210625_102206.jpg


Kipdijfilet wat prikjes gegeven zodat de marinade beter in het vlees kan trekken.
20210625_103746.jpg


Kipdijfilet goed mengen met de marinade.
20210625_103942.jpg


Kamado klaar gemaakt voor direct te barbecueën op ongeveer 170 °C
20210625_165745.jpg


De grillverhoger is handig wanneer de jerk chicken iets te hard gaat.
20210625_170432.jpg



20210625_171024.jpg



20210625_171252.jpg



Weer een geslaagd BBQ avontuur vandaag, gerecht was heerlijk en zal ik zeker vaker maken :)
 
Dat zijn mooie avonturen om te beleven, zal gesmaakt hebben
 
Dat ziet er lekker uit hoor niks mis mee 😋
 
Leuk gerechtje idd, ziet er erg lekker uit hoor (y) 🔥
 
Terug
Bovenaan Onderaan