Vandaag Jerk Chicken gemaakt van kipdijfilet met kokosrijst en bonen plus een ananas/sinaasappelsalade.
Eerst de droge kruiden vijzelen.
Gember, knoflook, lenteui en habanero peper vijzelen.
Alles goed vijzelen.
Natte ingrediënten toevoegen.
Kipdijfilet wat prikjes gegeven zodat de marinade beter in het vlees kan trekken.
Kipdijfilet goed mengen met de marinade.
Kamado klaar gemaakt voor direct te barbecueën op ongeveer 170 °C
De grillverhoger is handig wanneer de jerk chicken iets te hard gaat.
Weer een geslaagd BBQ avontuur vandaag, gerecht was heerlijk en zal ik zeker vaker maken
Eerst de droge kruiden vijzelen.
Gember, knoflook, lenteui en habanero peper vijzelen.
Alles goed vijzelen.
Natte ingrediënten toevoegen.
Kipdijfilet wat prikjes gegeven zodat de marinade beter in het vlees kan trekken.
Kipdijfilet goed mengen met de marinade.
Kamado klaar gemaakt voor direct te barbecueën op ongeveer 170 °C
De grillverhoger is handig wanneer de jerk chicken iets te hard gaat.
Weer een geslaagd BBQ avontuur vandaag, gerecht was heerlijk en zal ik zeker vaker maken
