- Berichten
- 7.242
Het Steven&Me recept van februari was Jamaicaanse jerk-pork. Omdat ik bang was dat het door de pepers te heet zou worden voorzichtig begonnen met dunne karbonades en 4 rode pepers in de marinade.
Het vlees indirict gerookt op 170 gr met een stukje appelhout en een handjevol snippers voor wat extra rook (sorry buurman
)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6413_zpstuetjlqm.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6417_zpszmo9m27t.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6424_zpsmaeleilp.jpg)
Extra appelhoutsnippers:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6428_zpstlfn1c4q.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6431_zpsdkegezjc.jpg)
na een klein uurtje:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6435_zpsjktnq0gz.jpg)
Pita's gemaakt (recept, erg makkelijk en lekker!
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6419_zpsxfettiik.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6420_zps6g1a6tve.jpg)
10 minuten op 220gr, steen kort voorverwarmd:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6437_zpsxghzzc4b.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6438_zpsdckknj9c.jpg)
En het resultaat:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6443_zpsui2bihyj.jpg)
Het vlees indirict gerookt op 170 gr met een stukje appelhout en een handjevol snippers voor wat extra rook (sorry buurman
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6413_zpstuetjlqm.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6417_zpszmo9m27t.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6424_zpsmaeleilp.jpg)
Extra appelhoutsnippers:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6428_zpstlfn1c4q.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6431_zpsdkegezjc.jpg)
na een klein uurtje:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6435_zpsjktnq0gz.jpg)
Pita's gemaakt (recept, erg makkelijk en lekker!
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6419_zpsxfettiik.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6420_zps6g1a6tve.jpg)
10 minuten op 220gr, steen kort voorverwarmd:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6437_zpsxghzzc4b.jpg)
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6438_zpsdckknj9c.jpg)
En het resultaat:
![](http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/Steven%20Februari%202017/IMG_6443_zpsui2bihyj.jpg)