- Berichten
- 2.982
Eigenlijk wilde ik het niet posten, maar het was te lekker om niet te delen.
Gewoon een simpel hamburger voor de lunch, terwijl ik boeuf bourguignon aan het maken was.
Eerst de sukadelappen voor de boeuf bourguignon een beetje rook mee geven. Verder geen foto's van gemaakt, omdat het slecht weer werd en ik alles binnen heb klaar gemaakt.
Maar goed, het geen ik me verplicht toe voelde te delen. De jalapeño cheddar burger.
Rundergehakt, cheddar, wat fijn gesneden jalapeño uit een potje (welke overigens heel goed bevallen) en eigen bbq kruiden.
De bbq op 200 graden, eerst even indirect en na 10 minuten kort direct.
En dan het broodje, twee blaadjes sla, een drupje tomatenketchup en genieten.
Het slaat eigenlijk nergens op om hier een topic voor te maken, maar het was te lekker om niet te doen.
De combinatie van vintage cheddar, jalapeño en bbq kruiden is zo waanzinnig lekker dat ik dit iedereen gun en het zeker vaker ga maken.
Gewoon een simpel hamburger voor de lunch, terwijl ik boeuf bourguignon aan het maken was.
Maar goed, het geen ik me verplicht toe voelde te delen. De jalapeño cheddar burger.
Rundergehakt, cheddar, wat fijn gesneden jalapeño uit een potje (welke overigens heel goed bevallen) en eigen bbq kruiden.
En dan het broodje, twee blaadjes sla, een drupje tomatenketchup en genieten.
Het slaat eigenlijk nergens op om hier een topic voor te maken, maar het was te lekker om niet te doen.
De combinatie van vintage cheddar, jalapeño en bbq kruiden is zo waanzinnig lekker dat ik dit iedereen gun en het zeker vaker ga maken.