BasBQ
Beef en Steak

Jaarafsluiting: Brisket & Pulled Pork!

 
 
 

Ginko

Kooltjesharker
Berichten
139
Tja, bedoel ze hebben beide ongeveer dezelfde temperatuur en kooktijd..dus waarom niet.

Huidige status (11:15 voordat ik de pp ging glazen)

J8QLQf1.jpg


uXrz2Iv.jpg


uOTpJGF.jpg


Gister de Brisket en PP getrimd, geinjecteerd en gerubt.

PP is weer wedstrijdrecept met kleine aanpassingen her en der.

Brisket injectie en rub vul ik later aan.

LPjLLkZ.jpg


qvchoby.jpg



PP na injectie en rub

iNpIsnV.jpg




Brisket had best veel vet

WUQZ1C9.jpg


8QJFlb6.jpg



Na injectie en milde rub

X6YPwHA.jpg



En vanochtend om 7:15 samen op de Q

pT88p1r.jpg



Momenteel is de brisket rond de zone op 71 en de PP hangt nu ook op 75.

Aangezien ik nog genoeg tijd heb tot het avondeten twijfel ik nog over het inpakken. Even kijken hoe het vlees door de zone heen komt.
 
Goed bezig!
 
Terug
Bovenaan Onderaan