- Berichten
- 139
Tja, bedoel ze hebben beide ongeveer dezelfde temperatuur en kooktijd..dus waarom niet.
Huidige status (11:15 voordat ik de pp ging glazen)
Gister de Brisket en PP getrimd, geinjecteerd en gerubt.
PP is weer wedstrijdrecept met kleine aanpassingen her en der.
Brisket injectie en rub vul ik later aan.
PP na injectie en rub
Brisket had best veel vet
Na injectie en milde rub
En vanochtend om 7:15 samen op de Q
Momenteel is de brisket rond de zone op 71 en de PP hangt nu ook op 75.
Aangezien ik nog genoeg tijd heb tot het avondeten twijfel ik nog over het inpakken. Even kijken hoe het vlees door de zone heen komt.
Huidige status (11:15 voordat ik de pp ging glazen)



Gister de Brisket en PP getrimd, geinjecteerd en gerubt.
PP is weer wedstrijdrecept met kleine aanpassingen her en der.
Brisket injectie en rub vul ik later aan.


PP na injectie en rub

Brisket had best veel vet


Na injectie en milde rub

En vanochtend om 7:15 samen op de Q

Momenteel is de brisket rond de zone op 71 en de PP hangt nu ook op 75.
Aangezien ik nog genoeg tijd heb tot het avondeten twijfel ik nog over het inpakken. Even kijken hoe het vlees door de zone heen komt.