- Berichten
- 2.796
Eindelijk was het zo ver , weer thuis van vakantie op de Veluwe waar de q niet aan mocht .
Had daar al een tomahawk pork steak gekocht ,die mocht er vandaag op de WGA.
Wat champignons gemarineerd en de WGA indirect ingedeeld en aangestoken.
Met een stukje kers hout.
Had toch nog een thermometer in de deksel gemaakt voor midden in indirecte gedeelte .
Deze werkte verbazingwekkend goed
.
Na indirect naar 62 afgegrild boven de kolen en daarna weer terug met deksel open om te rusten.
Hij smaakte geweldig en wat is de WGA toch een top ding . Kamado staat nu te koop
(grapje).
Had daar al een tomahawk pork steak gekocht ,die mocht er vandaag op de WGA.
Wat champignons gemarineerd en de WGA indirect ingedeeld en aangestoken.
Met een stukje kers hout.
Had toch nog een thermometer in de deksel gemaakt voor midden in indirecte gedeelte .
Deze werkte verbazingwekkend goed

Na indirect naar 62 afgegrild boven de kolen en daarna weer terug met deksel open om te rusten.
Hij smaakte geweldig en wat is de WGA toch een top ding . Kamado staat nu te koop
