- Berichten
- 505
Hey BBQ-erts,
even voorstellen wordt op prijs gesteld, dus dan doen we dat braaf. Ik ben Chuck, 35 jaar, tot een jaar of vier terug vooral hamburger en sateh flambeerder op de barbecue. Qua leuk ooit eens begonnen met een picana, (door de slager vakkundig ontdaan van zijn speklaag :-O) en dit forum en wat van zijn gebruikers als voorbeelden en inspiratie gebruikt.
De wens om een tafel te maken voor mijn 47 cm weber kettle, en vandaag de eerste keer pulled pork hebben me dan maar aangezet om ook echt lid te worden.
Nu even al jullie voorstelrondjes teruglezen... B-)
even voorstellen wordt op prijs gesteld, dus dan doen we dat braaf. Ik ben Chuck, 35 jaar, tot een jaar of vier terug vooral hamburger en sateh flambeerder op de barbecue. Qua leuk ooit eens begonnen met een picana, (door de slager vakkundig ontdaan van zijn speklaag :-O) en dit forum en wat van zijn gebruikers als voorbeelden en inspiratie gebruikt.
De wens om een tafel te maken voor mijn 47 cm weber kettle, en vandaag de eerste keer pulled pork hebben me dan maar aangezet om ook echt lid te worden.
Nu even al jullie voorstelrondjes teruglezen... B-)