- Berichten
- 50
Hallo allemaal.
Na een paar simpele hamburger runs op de nieuwe gg medium en wat inbrand rondjes, vandaag indirect lasagne op de gg.
Zelfgemaakte lasagnesaus van de vrouw. Met verse ingredienten. Afgemaakt met lasagne bladen en gestapelt.
De gg jngesteld op 180-200 graden. En in ca. 40minuutjes klaar. Laatste 5 minuten even opgestookt naar 240 graden. Voor een donker randje op de lasagne.
As donderdag voor het eerst short ribs erop gooien. Vamdaag bij de hanos een 1.7Kg weten te scoren met 4 ribben er in. Heb er nu al zin in.
Hiervan zal ik alles vastleggen en hiet ook delen.
( kom er nu achter dat ik maar 1 foto per keer kan plaatsen? )
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Na een paar simpele hamburger runs op de nieuwe gg medium en wat inbrand rondjes, vandaag indirect lasagne op de gg.
Zelfgemaakte lasagnesaus van de vrouw. Met verse ingredienten. Afgemaakt met lasagne bladen en gestapelt.
De gg jngesteld op 180-200 graden. En in ca. 40minuutjes klaar. Laatste 5 minuten even opgestookt naar 240 graden. Voor een donker randje op de lasagne.
As donderdag voor het eerst short ribs erop gooien. Vamdaag bij de hanos een 1.7Kg weten te scoren met 4 ribben er in. Heb er nu al zin in.
Hiervan zal ik alles vastleggen en hiet ook delen.
( kom er nu achter dat ik maar 1 foto per keer kan plaatsen? )
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk