- Berichten
- 5.112
Afgelopen weekend twee fijne beenhammetjes van 600 gr. bij de supermarkt gescored.
Deze waren van een fijne snit en derhalve fijn te vlinderen.
1 beenhammetje gevuld met pesto, italiaanse kruiden, parmezaan, olijven, zongedroogde tomaatjes, gehakte rode ui en knoffielook.
1 beenhammetje met pesto, italiaanse kruiden, parmezaan, spaanse peper, gehakte rode ui en knoflook.
Beenhammetjes daarna lekker laten rusten. Tijd voor het "koud" zetten van de benodigde sapjes en het starten met een borrelhapje.
Vervolgens de beenhammetjes op de Q. Roostertemp. 165 C. Hammetjes indirect gegaard voor een tijd van 1h 15'.
Voor de smokey tast een envelopje met appelchips toegevoegd.
Uiteraard begint het weer eens te regenen.
Maar, als resultaat een prima smakend beenhammetje. Tezamen met gegratineerde pasta/ratatouille
Deze waren van een fijne snit en derhalve fijn te vlinderen.
1 beenhammetje gevuld met pesto, italiaanse kruiden, parmezaan, olijven, zongedroogde tomaatjes, gehakte rode ui en knoffielook.
1 beenhammetje met pesto, italiaanse kruiden, parmezaan, spaanse peper, gehakte rode ui en knoflook.
Beenhammetjes daarna lekker laten rusten. Tijd voor het "koud" zetten van de benodigde sapjes en het starten met een borrelhapje.
Vervolgens de beenhammetjes op de Q. Roostertemp. 165 C. Hammetjes indirect gegaard voor een tijd van 1h 15'.
Voor de smokey tast een envelopje met appelchips toegevoegd.
Uiteraard begint het weer eens te regenen.
Maar, als resultaat een prima smakend beenhammetje. Tezamen met gegratineerde pasta/ratatouille