Wij hebben liever wel dat je voor dat soort vragen omdat dat het zoeken vergemakkelijkt en je niet later een draadje met 500 berichtje hoeft door te spitten voor je gevonden hebt waar je naar op zoek bent.
Wat je vraag betreft. Procureur is een deel van de nek, het zit ter hoogte van de schouder en is qua structuur ongeveer hetzelfde. Een stuk werkvlees met een redelijke hoeveelheid vet. Schouderkarbonade is hetzelfde alleen zit daar een stuk bot aan. Op zich helemaal geen probleem. Omdat de Amerikanen hun varkens anders verdelen moet Beef & Steak voor die speciale cuts de varkens dus ook op die manier doen, daarbij zijn zij de enige die die cuts verkopen en hebben wij butts nodig om te oefenen voor wedstrijden, dus dat verklaard een beetje de prijs.
Als je een slager in de buurt hebt kun je aan hem gewoon een procureur vragen, het is niets speciaals en hij zal precies weten wat je bedoelt is gewoon een gangbaar stuk vlees hier. Ook kun je het aan je supermarktslager vragen, als je er ??n hebt. Je kunt dat bijvoorbeeld vragen om schouderkarbonades aan ??n stuk, als je het bot geen bezwaar vindt. Neem wel een beetje grote, minimaal twee kilo zou ik doen.
Wij kopen bij de makro omdat de kwaliteit van hun diepvries procureurs constant is en omdat het niet duur is, meestal zo rond de 4 euro per kilo. Je zou ook aan je slager een hele varkens poot kunnen vragen en die in drie?n laten delen, de schenkel voor de soep gebruiken, en dan laten delen tussen bovenbeen en schouderblad in ongeveer twee evengrote stukken, je hebt dan een picnic en bijna een butt.