Hallo iedereen
Ik hou het voorstel even voor een ander draadje maar het volstaat te zeggen dat ik al geruime tijd lezer ben op het forum
.
Toch wou ik vandaag, gezien morgen voor de eerste keer PP op het menu staat, volgend vraagje stellen: heb ik wel het juiste vlees?
Bij de slagers hier in Belgi? valt men al te vaak uit de lucht wanneer het over PP gaat. Ik heb dan een stuk Spiering van ong 3 kg gekocht waarvan een slager mij bevestigde dat dit het stuk varken was dat ik nodig had.
Maar bij het thuiskomen merkte ik pas op dat er een heel stuk mager wit vlees door de Spiering loopt. Tot in de helft ongeveer.
Is dit normaal? Heeft het nut dat ik dit stuk vlees op de bbq gooi of haal ik beter een ander stuk?
Zie foto:
Ik hou het voorstel even voor een ander draadje maar het volstaat te zeggen dat ik al geruime tijd lezer ben op het forum

Toch wou ik vandaag, gezien morgen voor de eerste keer PP op het menu staat, volgend vraagje stellen: heb ik wel het juiste vlees?
Bij de slagers hier in Belgi? valt men al te vaak uit de lucht wanneer het over PP gaat. Ik heb dan een stuk Spiering van ong 3 kg gekocht waarvan een slager mij bevestigde dat dit het stuk varken was dat ik nodig had.
Maar bij het thuiskomen merkte ik pas op dat er een heel stuk mager wit vlees door de Spiering loopt. Tot in de helft ongeveer.
Is dit normaal? Heeft het nut dat ik dit stuk vlees op de bbq gooi of haal ik beter een ander stuk?
Zie foto:
