B
Brasil
Gast
Inwijding otp. 
Met mijn eerste Bcc.
En nog wat lam en bijgerechten.
Van de week de One touch premium 57 in elkaar gezet, en deze zaterdag was het te mooi weer om niet aan de gang te gaan. Recept opgezocht voor een BCC. En gemaakt met een hele simpele rub, Peper zout en knoflook.
Er nog 2 lamsracks bijgedaan die al in liddl rub zaten.
En nog lamsfilet sateetjes gemaakt, daar een rub van zeezout knoflook peper rozemarijn en bieslook
Als laatste lams t-bones
Het was behoorlijk wennen wat dat toch scheelt in oppervlakte vergeleken met de oude one touch Original 47. En vooral hoeveel briketten er nodig waren.
Kip erin gezet met aan een kant de briketten, thermometer erin en gaan.
Viel op dat de borst al tegen de 80 gr zaten terwijl dijen nog op 60. Waarschijnlijk de stralingswarmte. Iemand een idee hoe dit beter op te lossen? Doormiddel van hitteschild maar hoe?
Daarna rek erop met als bijgerechten de aardappels in olie rozemarijn en zout en wat witlof en paar kolfjes.
Kip was aardig maar niet bijzonder, zoals temperaturen al aangaven was de borst wat droog de dijen waren wel sappig. Mag de volgende keer ook wel steviger in de kruiden.
De lams sat?s waren erg goed.
De t-bones niet verkeerd maar ook niet heel bijzonder.
Wel geweldig waren de lams rackes, hier bewees de kernthermometer ook zijn nut, ze waren super sappig. En werden door de grootste en de kleinste gewaardeerd
. Volgende keer meer halen maar dan wel zelf kruiden.
Groet,
Brasil

Met mijn eerste Bcc.
En nog wat lam en bijgerechten.

Van de week de One touch premium 57 in elkaar gezet, en deze zaterdag was het te mooi weer om niet aan de gang te gaan. Recept opgezocht voor een BCC. En gemaakt met een hele simpele rub, Peper zout en knoflook.
Er nog 2 lamsracks bijgedaan die al in liddl rub zaten.
En nog lamsfilet sateetjes gemaakt, daar een rub van zeezout knoflook peper rozemarijn en bieslook
Als laatste lams t-bones
Het was behoorlijk wennen wat dat toch scheelt in oppervlakte vergeleken met de oude one touch Original 47. En vooral hoeveel briketten er nodig waren.
Kip erin gezet met aan een kant de briketten, thermometer erin en gaan.
Viel op dat de borst al tegen de 80 gr zaten terwijl dijen nog op 60. Waarschijnlijk de stralingswarmte. Iemand een idee hoe dit beter op te lossen? Doormiddel van hitteschild maar hoe?
Daarna rek erop met als bijgerechten de aardappels in olie rozemarijn en zout en wat witlof en paar kolfjes.

Kip was aardig maar niet bijzonder, zoals temperaturen al aangaven was de borst wat droog de dijen waren wel sappig. Mag de volgende keer ook wel steviger in de kruiden.
De lams sat?s waren erg goed.
De t-bones niet verkeerd maar ook niet heel bijzonder.
Wel geweldig waren de lams rackes, hier bewees de kernthermometer ook zijn nut, ze waren super sappig. En werden door de grootste en de kleinste gewaardeerd


Groet,
Brasil