- Berichten
- 446
Leden!
Volgend weekend heb ik 4 avonden om voor 15/16 man te koken.
2 avonden hebben we iets meer tijd, de andere 2 avonden wat minder tijd.
Voor de snellere avonden denk ik nu aan;
- Pizza op de Ooni, met kant en klare bodems (helaas..)
- Paella in de Dutch Oven, met kip/scampi gegrild
Voor de avonden met meer tijd denk ik nu aan;
- Schichtfleish uit de Dutch Oven, met nog wat randdingen erbij
- Dacht aan een hele zalm, als soort van klapstuk zo op tafel.
De laatste weet ik niet of ik dat op een ketel van 50cm krijg, ligt er nogal aan hoe flexibel die vis is
Voor nu wil ik qua gear meenemen (het is niet thuis);
- Ooni
- Ketel van ong 50cm
- Dutch Oven + tafel (Petromax ft9 & ft18 en fe90)
- Mogelijk nog een 3-poot
Zijn er nog leuke ideeën/tips? Vooral voor of ipv de zalm.
En wellicht nog leuke, simpele lunch gerechtjes?
Hoot het graag en bedankt voor het meedenken!
Volgend weekend heb ik 4 avonden om voor 15/16 man te koken.
2 avonden hebben we iets meer tijd, de andere 2 avonden wat minder tijd.
Voor de snellere avonden denk ik nu aan;
- Pizza op de Ooni, met kant en klare bodems (helaas..)
- Paella in de Dutch Oven, met kip/scampi gegrild
Voor de avonden met meer tijd denk ik nu aan;
- Schichtfleish uit de Dutch Oven, met nog wat randdingen erbij
- Dacht aan een hele zalm, als soort van klapstuk zo op tafel.
De laatste weet ik niet of ik dat op een ketel van 50cm krijg, ligt er nogal aan hoe flexibel die vis is

Voor nu wil ik qua gear meenemen (het is niet thuis);
- Ooni
- Ketel van ong 50cm
- Dutch Oven + tafel (Petromax ft9 & ft18 en fe90)
- Mogelijk nog een 3-poot
Zijn er nog leuke ideeën/tips? Vooral voor of ipv de zalm.
En wellicht nog leuke, simpele lunch gerechtjes?
Hoot het graag en bedankt voor het meedenken!